top of page

ÅPENT!

Da har vi endelig noen gladnyheter på idrettsfronten. Gitt lettelsene i Covid-19 forskriften som kom fra Regjeringen i går ettermiddag har vi besluttet å gjenåpne Bjergsted Pistolbane for ordinær organisert aktivitet fra og med Tirsdag 18. Januar 2022, kl. 17:30. Det vil si, egentlig åpner vi igjen Mandag 17. men p.g.a. avstandskrav så vil denne dagen være reservert for kursdeltakerne i sin helhet, vi ønsker med andre ord ingen andre enn de to trenerne og de som er på kurs på banen i tidsrommet 17:30 - 21:00.


Vi må også be om at alle som kommer for å trene gjør seg kjent med og overholder gjeldende Covid-19 regelverk, d.v.s. 1-meteren skal holdes når man er inne i oppholdsrommet og vi oppfordrer til å benytte annenhver standplass i den grad det er mulig. Videre så gjelder jo selvsagt at dersom man føler seg litt pjusk eller har andre symptomer som peker i retning Covid-19, hold deg unna og husk på gode gamle Prøysen: "Du skal få en dag i mårra..."
Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

Comments


bottom of page