top of page

Kjeder du deg på dagtid?

Fra og med onsdag 22. september 2022 vil vi starte opp med et tilbud om organisert trening på dagtid mellom kl. 12:00 - 15:00.


Dette er i første rekke et prøveprosjekt fra nevnte dato og ut året og det vil være annenhver torsdag. D.v.s. i høst vil vi være der: 22. september, 6. og 20. oktober, 3. og 17. november samt 1. og 15. desember.


Vi håper tilbudet faller i smak og at det blir godt besøk disse dagene. Treffer vi blink med dette tilbudet så vil vi vurdere å utvide det men det har jo selvsagt også en sammenheng med at vi får inn flere skyteledere som kan ta disse vaktene, pr. idag har vi kun 4 frivillige til å ta dette tilbudet.

Siste innlegg

Se alle

Ordinært årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 9. mars 2023, kl. 18:00. Møtet vil finne sted i NOVs kantine i Lagerveien 12A på Forus. Det er samme sted som vi har vært tidligere år

Vi har åpnet hallen for trening på de vanlige faste dagene - mandag, tirsdag og onsdag. Nytt av året er at det er åpnet på dagtid mellom 12:00 og 16:00 på torsdager. Kalenderen vår er oppdatert og fin

bottom of page