top of page

Grunnkurs i Pistolskyting

Hafrsfjord Pistolklubbs Grunnkurs i Pistolskyting har som mål å gi deg som ny skytter grunnleggende sikkerhetsopplæring som er obligatorisk før en får skyte samt et godt grunnlag for videre utvikling av deg som skytter. Forhåpentligvis er dette kurset starten på en lang og meningsfylt idrettskarriere innen sportsskyting. 

Kurset går over 4 mandager:

Mandag 1 - 17.30 - 20.00 - Teori

                   20.00 - 21.00 - Skyting sammen med instruktør

 

Mandag 2 - 17.30 - 19.00 - Konsentrasjon, Grep og Fotstilling

Mandag 3 - 17.30 - 19.00 - Siktebilde, Pust og Løft

Mandag 4 - 17.30 - 19.00 - Avtrekk og Etterhold

 

Mandagene er organisert av trenerteamet vårt. Teamet består av skyttere som er kurset gjennom Norges Skytterforbund og Norges Idrettsforbund. Elevene vil møte forskjellige trenere og alle er forberedt på å gi max uttelling i denne perioden.

Pris alt inkludert er kr 1500,-

Målsetting på lang sikt

Pistolskyting er den største av alle fagretningene i Norges Skytterforbund  - NSF. Pistolskyting er en helårsidrett som utøves både inne og ute, sommer og vinter, men aktiviteten er størst i sommerhalvåret. Norge har flere dyktige pistolskyttere som har vunnet internasjonale mesterskap. Hafrsfjord Pistolklubb har som idrettslag i Norges Idrettsforbund og medlemsklubb i NSF helt klart et mål om utvikle skyttere som kan hevde seg både regionalt og nasjonalt – til å begynne med i hvert fall.

påmelding til sikkerhetskurs

Påmelding skjer ved å sende mail til post@hafrsfjordpk.no

Vi trenger følgende opplysninger:

Fornavn:

Etternavn:

Fødselsdato:

Epostadresse:

Postadresse:

Postnr:

Mobil nr:

I tillegg må vi ha kopi av ID (pass, førerkort etc) i samme mailen

bottom of page