INFORMASJON OG HISTORIE

 
Hafrsfjord Pistolklubb ble stiftet 13. November 1984. Klubben skyter de fleste program innenfor Norges Skytterforbunds program for pistol og revolver. Vi har også pistol og revolverskyting i programmer utenfor Norges Skytterforbund. Hafrsfjord Pistolklubb disponerer i samarbeid med Stavanger Pistolklubb og Stavanger Helsesportlag Bjergsted Skytebane som ligger sentralt i Bjergstedparken, 5-10 minutters gåtur fra torget i Stavanger. Skytebanen er et demobilisert bomberom og vi har disponert banen siden en gang på slutten av '80-tallet. Banen er godkjent for pistol og revolver opp til kaliber .505. Dette er den eneste innendørs 25 meters banen i distriktet som er godkjent for alle pistol og revolver kalibre.

HENNING HARRY THORSEN

 Leder

De fleste som har møtt Henning vet at han er av den sosiale typen med mang en god historie på lager. Han er også drivkraften bak klubben. Klubben hadde neppe vært den samme uten Henning bak roret!

Den beste ambassadøren noen klubb kan ha og alle føler seg velkommen i hans nærvær! Han er også en stor pådriver for å få deg ut i konkurransebanen foruten å være sterk pådriver for at det til stadighet serveres vafler i hula i Bjergsted.

LENE OLSEN WESTGÅRD

 

Styremedlem

 

Lene Olsen Westgård er en av klubbens trenere og selvutnevnte dekoratør

som er årsaken til at det står duft telys og ligger duker på bordene i oppholdsrommet. Nevner du ordet isvann (det er en svakt blålig farge) så kommer Lene til å skyte deg. Lurer du på hvem som eier den rosa og kamuflasje fargede skytebagen så trenger du ikke lure lenger. Lene liker ikke smell så hun skyter finpistol og skulle du ha behov for å få fikset tennene dine (etter å ha snakket varmt om fargen isvann) kan Lene hjelpe deg.

ARNE HODNE

 Nestleder

Arne er Hennings høyre hånd og med spesiell fokus på opplæring av nye skyttere. Han har alltid en idé om hvordan gjøre opplæring enda bedre. Han er ofte det første møtet med klubben hvor han har opplæring av alle nye skyttere. Han har også vært våpensamler i laaaaang tid og har meget god peiling på det meste av pistoler og revolvere som folk flest ikke har hørt om. Sterkt engasjert i det meste som skjer i klubben med en klar formening om hvordan ting skal være. 

SVEIN ANDERSEN 

 

Styremedlem

 

Svein er familiens lille moroklump. Han fungerer på omtrent samme måte som en solskinnsdag, du ser han også blir du i godt humør. Til daglig så holder Svein på å fikser biler, d.v.s. han har vel jobbet med å fikse biler så lenge nå at han har folk til å gjøre slikt for seg men har du et problem med Audien din så er Svein mannen. Har du andre problemer så kan sikkert Svein fikse de også.

EIRIK SELVIK 

Kasserer

Eirik er vår lokale utgave av "Mannen av Stål". Det er kanskje ikke den helt korrekte betegnelsen men at han kan stål er det ingen tvil om. Arkitekten og utførende for flere av klubbens kreasjoner i forbindelse med elektronikkskivene. Penger er han også god med, iallfall å sette de inn der de hører hjemme i regnskapet slik at vi har kontroll. En grundig kar som er rimelig spontan bare han får tenkt seg litt om.

ERIK-ANDRÉ ERIKSEN

Styremedlem

 

Erik-André er ingeniøren i klubben. Ord som "ca. og øyemål" får Erik til å stappe fingrene i ørene og rope LALALA! Her skal ting måles, tenkes igjennom en gang til for så å ta kontrollmål! Det er også derfor han er ansvalig for våre ladestasjoner og holder jevnlig ladekurs for både uerfarne og erfarne ladere. Erik-André er også hjernen bak det nye svingskiveanlegget vi har fått i hula.

VIDAR VINJE PAULSEN

 Styremedlem

Vidar ViP er en av klubbens IT-eksperter og med særskilt fokus på de elektroniske skyteskivene og resultat-service. Er du i en konkurranse i Bjergsted så er det vanligvis han som sitter og lurer bak computeren der og sørger for at du kan følge med på andre på TV/data og mye annet. Mannen i kulissene som får det magiske til å skje slik at navnet ditt dukker opp på en monitor på skytebanen og du kan skyte konkurranser og sånt. 

KARL MAGNUS KNÆVELSRUD

 Styremedlem

Hos Karl Magnus så ligger alltid smilet der på lur. Han kan nok kanskje oppfattes som mer av den stille og rolige typen men det er nok mest fordi det er så mange rundt ham som ønsker et ord med i laget i tide og utide. Når Karl Magnus først komme til orde så er det grundig og gjennomtenkt det som kommer...vanligvis. Trenger du hjelp til å flytte noe så er Karl Magnus mannen du vil ha på laget. Det er ingenting som er for tungt for Karl Magnus, ingenting. 

ØYVIND VÅLAND 

Styremedlem

SVEIN KRISTIAN RISA

Styremedlem

ENDRE JOHANNESEN

Styremedlem

TORE ØIAN

Styremedlem

KJELL RINGSTRAND

 
Varamedlem

Når du starter din karriere som skytter i Hafrsfjord Pistoklubb er Kjell en av de første menneskene du treffer på. En rolig avbalansert kar som ved første øyekast nesten kan virke litt beskjeden. Kjell er ikke beskjeden, han er gjennomtenkt og reflekterende og vurderer de fleste aspekter av en sak før han uttaler seg og det som kommer er det verdt å merke seg. Kjell er en av våre mest aktive pistoltrenere og det er veldig lurt å høre på hva han sier dersom du har tenkt å bli en god skytter 

Hafrsfjord Pistolklubb

Postboks 38, 4001 Stavanger

Tlf: 467 87 385

  • Facebook gruppe - Hafrsfjord PK