top of page

Bjergsted Pistolbane - innskjerping og nye Covid-19 regler

Gitt det vi vet fra pressen pr. idag angående lokal Covid-19 forskrift som antas å tre i kraft fra og med kl. 24:00 natt til Tirsdag 10. November og med varighet frem til 7. Desember hvor det da spesifikt er §7 i denne forskriften som regulerer at maksimalt 10 personer kan samles innenfor breddeidrett må vi gjøre visse innstramminger i bruken av Bjergsted Pistolbane, herunder organisert trening. Disse innstrammingene kommer i tillegg til reglene for hygiene som allerede eksisterer. Rent spesifikt betyr dette som følger:

  1. Mandag 9., 16. og 23. November samt Mandag 7. Desember: Kurselever (6 personer + 4 skyteledere/vakter) har banen mellom 17:30 og 19:00. Andre personer tillates ikke å komme inn på banen eller oppholdsrommet før ca. 19:10. Med andre ord, vi oppfordrer medlemmer til ikke å komme før ca. 19:10. Dere vil ikke bli sluppet inn i hula.

  2. Mandag 30. November starter nytt kurs, trening for andre suspenderes den dagen.

  3. Tirsdager og Onsdager holder vaktene kontroll på at det ikke er mer enn 10 personer samlet samtidig. Folk oppfordres til å komme, skyte og gå igjen. Det gis anledning til å sitte igjen etter skyting under forutsetning av at det ikke samles mer enn 10 personer. Står det kø, må personer som har gjort seg ferdig/skutt forlate området. For at flest mulig skal få trent litt så innføres det i utgangspunktet maks. 50 skudd pr. utøver på trening. Personer som ønsker å trene mer enn dette oppfordres til å gjøre dette utenfor ordinær åpningstid.

  4. Stevne 15. November planlegges gjennomført som annonsert men utøvere bes ankomme 10 minutter før de er satt opp på start. Etter gjennomført konkurranse må utøverne forlate området umiddelbart.


Regelverket over her er gjenstand for en løpende vurdering og kan når som helst endres.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

Comments


bottom of page