top of page

Vi arrangerer med jevne mellomrom konkurranser i hula vår. Vi får støtt og stadig gode tilbakemeldinger på stevnene våre. Det er kanskje litt trangt om plassen, men vaflene er gode og stemningen som regel enda bedre.


Vi opplever dessverre at det er noen påmeldte som ikke møter til start. Vi har forståelse for at det noen ganger kommer ting i veien for deltakelse, men det hadde vært fint med et lite varsel på en epost til post@hafrsfjordpk.no slik at vi kanskje kan gi plassen til noen andre.
Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus.


Normalt varer møtet til ca.21:00 og vi legger inn en pause omtrent midt i, der det serveres litt mat. I den anledning så trenger jeg at dere gir meg en tilbakemelding på epost: post@hafrsfjordpk.no for de som planlegger å komme.


Foreløpig saksliste er lagt ved denne posten, og endelig saksliste vil bli distribuert på epost ca.1. mars 2024Aarsmote_HPK_Agenda_Saksliste_2024
.pdf
Last ned PDF • 413KBVi i Hafrsfjord pistolklubb gleder oss til å starte på 2024. Det første kurset begynner 15. januar og vi gleder oss ikke minst til 3. runde i vinterserien, som skytes 21. januar hos oss. Påmelding fra skytteradmin her.


Vi gleder oss også til å bli kjent med nye og gamle medlemmer, vafler servert i hula og mye annet gøy!

bottom of page