top of page

På grunn av to festivaler, blir det litt begrensede muligheter til å drive egentrening de neste ukene. Fredag 11. august er det We Love The 90s & 2000s som gjør at området blir stengt frem til ca 12:00 dagen etter.


Utopiafestivalen starte sine forberedelser med bygging av minst 3 scener rundt på området, antakeligvis fra ca 14. august. Selve festivalen går fredag 25. og lørdag 26. august. Torsdag 24. august stenger de parken fullstendig med vakthold og en vil først få tilgang igjen utpå søndag 27. august.
Når høsten begynner å titte rundt hjørnet, åpner vi hallen for trening igjen.

Vi starter allerede mandag 8. august, og det første kurset for nye skyttere starter mandagen etter, det vil si 14. august.


Hvis du lurer på hva som skjer i hula vår, kan du følge med på kalenderen som du finner i menyen over, eller med å trykke på denne linken


Der det er konkurranser, har vi prøvd å legge inn en kort beskrivelse av hvilket program som skytes. På denne måten kan du alltid finne ut hva man skal øve på til neste konkurranse.
Ordinært årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 9. mars 2023, kl. 18:00. Møtet vil finne sted i NOVs kantine i Lagerveien 12A på Forus. Det er samme sted som vi har vært tidligere år.

Se vedlagte agenda og forretningsorden for ytterligere detaljer.


20230212_AarsmoeteHafrsfjordPistolklubb_2023_AgendaSakslisteInnkalling
.pdf
Download PDF • 414KB

Aarsmote_HPK_Forretningsorden
.pdf
Download PDF • 387KB

bottom of page