Hvert år skyter flere av oss Vinterserien. Det er et felles arrangment fra Norsk Skytterforbud, og er en satsing på bredden i sporten vår. Det skytes hurtigpistol i faste uker (normalt 42 og 46 på høsten og ukene 3 – 7 – 11 på vinteren.)


På grunn av korona-situasjonen er det ikke like lett i år, men søndag 23. januar skytes det i hula vår. Du kan melde deg på via denne linken


De beste i hver klubb blir rangert, og vi i Hafrsfjord PK ligger foreløpig på en god 3. plass i 21/22 sesongen. Vi satser på medalje i år igjen!


Bli med!


Du kan lese mer om serien ved å trykke her

Da har vi endelig noen gladnyheter på idrettsfronten. Gitt lettelsene i Covid-19 forskriften som kom fra Regjeringen i går ettermiddag har vi besluttet å gjenåpne Bjergsted Pistolbane for ordinær organisert aktivitet fra og med Tirsdag 18. Januar 2022, kl. 17:30. Det vil si, egentlig åpner vi igjen Mandag 17. men p.g.a. avstandskrav så vil denne dagen være reservert for kursdeltakerne i sin helhet, vi ønsker med andre ord ingen andre enn de to trenerne og de som er på kurs på banen i tidsrommet 17:30 - 21:00.


Vi må også be om at alle som kommer for å trene gjør seg kjent med og overholder gjeldende Covid-19 regelverk, d.v.s. 1-meteren skal holdes når man er inne i oppholdsrommet og vi oppfordrer til å benytte annenhver standplass i den grad det er mulig. Videre så gjelder jo selvsagt at dersom man føler seg litt pjusk eller har andre symptomer som peker i retning Covid-19, hold deg unna og husk på gode gamle Prøysen: "Du skal få en dag i mårra..."
Grunnet de siste innskjerpelsene av Covid-19 smittevern reglene som blant annet anbefaler avlysning av all organisert trening for voksne innendørs, har styret i Hafrsfjord Pistolklubb idag besluttet å kansellere all organisert trening med umiddelbar virkning og inntil videre. Kveldens trening utgår altså da også.


Den reviderte smittervern forskriften har pr. idag en gyldighet på 4 uker, altså frem til 14. Januar 2022 og det vil altså ikke være vanlig trening i dette tidsrommet. Dersom det skulle skje endringer i forskriften som tillater at vi kan starte opp trening igjen tidligere så vil vi umiddelbart meddele dette.


Medlemmer som har egne våpen og adgangskort kan trene under forutsetning av at den til enhver tid gjeldende smittevernforskrift blir fulgt. Dette inkluderer foruten nødvendige hygienetiltak og avstandskrav også at en er nøye på å skrive seg opp i baneprotokollen.


Baneprotokollen fungerer som en Covid-19 registreringsprotokoll i tilfelle det skulle bli nødvendig med smittesporing. Det er derfor ekstra viktig at alle skriver seg inn i baneprotokollen.

1
2