top of page

Hafrsfjord Pistolklubb - Stevnekomiteen

Vi skulle så gjerne ha hatt noen flere med oss i stevnekomiteen i Hafrsfjord Pistolklubb. Pr. idag så er det "den harde kjernen" som består av 5-6 personer som "alltid" er med og ytterligere noen som av og til er med. Det blir mye arbeid på noen få men med flere så kunne vi laget bedre planer, fordelt byrden litt bedre og i det store og hele vært i stand til å både gjennomføre flere og større stevner men kanskje viktigst av alt å lette på trykket for de som alltid sier ja.


Kunne du ha tenkt deg å deltatt som arrangør? Meld din interesse her eller ved å sende en epost til klubben på post@hafrsfjordpk.no.


Når vi avholder stevner så er det en hel masse oppgaver som skal utføres. Alt fra å anvise parkering (på større stevner), svi av noen vafler og pølser, være med å skrive når det skytes, skyteledelse, dommere, jury, andre forberedelser og klargjøring av bane, resultatservice, administrere påmeldinger..listen er lang. Alt skjer ikke samtidig men det er totalt sett ganske mye som skjer. Noe må en være "ekspert" på, andre ting kan alle gjøre. Vi finner noe som passer for deg og du får utvikle deg. Ønsker du å videreutvikle deg og kanskje bli dommer eller trener? Gi lyd, vi ordner kurs og praksis og jeg kan garantere deg at du vil få enda mer ut av idretten vi er så glad i.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

Comments


bottom of page