top of page

Juleavslutning

Onsdag 20. desember 2023 er siste offisielle treningsdag i hula i Bjergsted før vi tar en liten pause gjennom jul og nyttår. Vi starter opp ordinær trening igjen mandag 8. januar 2024 til vanlig tid.Vi skal imidlertid ikke helt slippe tak i 2023 riktig enda og da spesielt nevnte onsdag 20. desember 2023, for da drar vi til med et litt utenom det vanlige onsdagsopplegget. Tradisjonen tro så blir det julegrøt m/mandel & marsipangris(er) denne dagen men ikke nok med det, vi gjør noe litt utenom det vanlige på skytebanen også, nemlig second chance skyting og for de av dere som ikke helt vet hva second chance er, stikkord: bowlingkjegler!


Øvelsen "second chance" går enkelt og greit ut på å skyte ned 5 bowlingkjegler fra et bord på kortest mulig tid. Kjeglene skal helt ned fra bordet, det er ikke nok at de bare velter, de skal ned på gulvet. Skyteavstand er 10 meter og det skytes flere øvelser som vi ikke helt har bestemt hva skal være riktig enda men typisk er det en .22LR (finpistol), en grovpistol, en militærpistol og en revolver øvelse. Vi har ikke helt bestemt hvor mange runder hver person får skyte, det er litt avhengig av hvor mange som blir med, normalt er second chance ganske så populært med mange som vil prøve seg så vi må ta det litt på sparket. Påmelding til skyting vil skje på stedet.


Siden vi serverer ekte hjemmelaget risengrøt m/tilbehør så trenger vi å vite litt om hvor mange personer vi skal beregne å lage grøt til så veldig fint om du svarer på denne eposten dersom du blir med og om du eventuelt tar med deg noen familiemedlemmer.


Håper vi blir en god gjeng som vi pleier å bli også i år.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

bottom of page