top of page

Stengt

Grunnet de siste innskjerpelsene av Covid-19 smittevern reglene som blant annet anbefaler avlysning av all organisert trening for voksne innendørs, har styret i Hafrsfjord Pistolklubb idag besluttet å kansellere all organisert trening med umiddelbar virkning og inntil videre. Kveldens trening utgår altså da også.


Den reviderte smittervern forskriften har pr. idag en gyldighet på 4 uker, altså frem til 14. Januar 2022 og det vil altså ikke være vanlig trening i dette tidsrommet. Dersom det skulle skje endringer i forskriften som tillater at vi kan starte opp trening igjen tidligere så vil vi umiddelbart meddele dette.


Medlemmer som har egne våpen og adgangskort kan trene under forutsetning av at den til enhver tid gjeldende smittevernforskrift blir fulgt. Dette inkluderer foruten nødvendige hygienetiltak og avstandskrav også at en er nøye på å skrive seg opp i baneprotokollen.


Baneprotokollen fungerer som en Covid-19 registreringsprotokoll i tilfelle det skulle bli nødvendig med smittesporing. Det er derfor ekstra viktig at alle skriver seg inn i baneprotokollen.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

تعليقات


bottom of page