top of page

Winter is coming...


Vinterserien for sesongen 23/24 starter snart. Dette er en flott mulighet til å skyte konkurranse, mot seg selv men også mot skyttere i hele Norge. Hver vinter skyter pistolskyttere over hele landet hurtigpistol-programmet i faste uker- 42, 46, 3, 7 og 11, mandag til søndag., og på vårparten hvert år kåres det en vinner. De 4 beste skytterne fra hver klubb i hver runde teller i totalen. Du lurer kanskje på hvordan Hafrsfjord Pistolklubb gjør det i dette selskapet - og svaret er at vi har tradisjoner for å gjøre det relativt greit.

Selvfølgelig er det alltid kjekt med mange deltakere, og vi i Hafrsfjord PK satser alltid på at flere enn topp 4 er med.


Hurtigpistolprogrammet består av en prøveserie der man skyter 5 skudd på 10 sekunder og så 12 tellende serier, 4x10 sekunder, 4x8 sekunder og 4x6 sekunder. Vi skyter på den store duellskiven. Dette programmet er en ypperlig sjanse til å utfordre seg selv.


Hvis du vil lese mer om vinterserien, kan du lese mer på den dedikerte siden til Norges Skytterforbund.


Hvis dette høres spennende ut, kan du melde deg på ved å gå inn på skyting.no Den første runden går av stabelen 22. oktober i vår hule.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte i Hafrsfjord Pistolklubb

Årsmøtet i Hafrsfjord Pistolklubb vil bli avholdt torsdag 7. mars klokken 18:00. Møtet vil som vanlig finne sted i National Oilwell Varco (NOV) sin kantine i Lagerveien 12A på Forus. Normalt varer møt

Комментарии


bottom of page